En annorlunda och spännande julkalender

Istället för att ge barnen en julkalender som dem får öppna varje dag som sedan innehåller en liten chokladbit som innehåller inget annat än onyttigheter som är dåligt för kroppen. Så ge barnen en julkalender som dem kan lära sig mycket av och ha roligt med. En julkalender från Forskarfabriken är en annorlunda julkalender som är fullproppad med lek och kunskap istället för godis och socker. Kalendern innehåller 24 färdiginslagna paket med magiska manicker, förbluffande föremål och engagerande experiment för nyfikna barn mellan sex och tolv år.

Räkna ner till julafton med ett spännande experiment varje dag

Forskarfabrikens julkalender finns i två utgåvor, en med 24 paket och en med 12 paket. I denna spännande julkalender så finns det 24 eller 12 stycken färdiginslagna överraskningar med olika experiment. Varje paket är märkta med dagar och innehåller en kort förklaring om föremålet eller experimentet och hur detta ska utföras. Dessa paket är speciellt utvecklade för att väcka barns nyfikenhet och varje experiment har en pedagogisk förklaring kring hur experimentet ska utföras.  

En adventskalender från Forskarfabriken är en annorlunda kalender och är istället fullproppad med kunskap istället för godis och socker. Alla paket är färdiginslagna med överraskningar och innehåller magiska upplevelser som engagerar hela familjen vilket ger kvalitetstid tillsammans.