Visst vill du ha fint tyg?

Tyger kan man använda till allt möjligt, till kläder, möbelklädsel, sängkläder, köksgardiner, handdukar, tält, segel m m

När det kommer till möbler kan man göra väldigt mycket. Det finns otroligt många möjligheter när det kommer till möbeltyg och vad man ska göra. Möbeltyger passar till mycket mer än bara att klä möbler i. Du kan exempelvis använda det till kuddar, sänggavlar, draperier etc.

Något som är populärt är att man har specialgjorda barngardiner till barnen. De kan ha lite roligare motiv oftast med kända figurer från tecknade filmer och djur med mera. Det bruka uppskattas både av tjejer och killar om man vill dekorera deras rum i lite mer deras egna tycke och smak.

Nuförtiden är det väldigt smidigt att köpa sina gardiner online. Det finns en mängd att välja bland. Några exempel är hissgardiner, gardinkappor och panelgardiner för att nämna några exempel.

gardinkappor

Lite allmänt om hur man tar hand om sitt tyg:
Det är viktigt att du tar hand om dina gardiner och lakan.
En teknik man kan använda sig av är att mangla sina gardiner och lakan men det känns som det är en glömd teknik. Det krävs lite arbete att använda sig och lära sig en mangel men när man väl får allting att fungera så får man bra lakan & gardiner som håller formen bättre

Innan du tvättar är det viktigt att sortera din tvätt.
När det kommer till tvättning är det viktigt att läsa på instruktionerna, de bruka stå i små lappar som följer. Oftast räcker det att man kör en snabbtvätt i 40grader om det inte är så att tygerna har några fläckar. Fläckar kan behövas lite extra omhändertagande.