Barnböcker och Klassiska sagor

Är du på jakt efter klassiska sagor eller musikaler för barn? Vad det nu än kan vara du letar efter kan du vara säker på att du kommer hitta det hos Tomsing. Tomsing.se är en webbshop som är inriktade på barnböcker och musikaler. Du kommer hitta allt från musikaler för skolor till kristna böcker. Tomsing grundades som ett bok- och musikförlag 1991. Idag har de fokus på att leverera bra material till både privatpersoner och skolor. 

Under dessa år har Tomsing kunnat expandera sitt sortiment och har idag hundratals olika artiklar. De har alltid varit uppskattade utav skolor och kyrkor då de har musik och musikaler i högsta klass. Idag har Tomsing 40 musikaler så att ska kunna hitta en musikal som faller dem i smaken. Men under dessa år har Tomsing också blivit mer inriktade på barnböcker istället för musiken. Du kan såklart hitta massor av bra musik idag också på Tomsing. Varje år tillkommer det fler artiklar för både stora och små. 
En bokserie som är väldigt populär är Titta & Hitta. Det är en serie där man i böckerna har kombinerat letande och läsning. För under tiden man läser böckerna måste man leta efter gömda saker i bilderna.