Farid Lalami – En driven entreprenör

Farid Lalami är en driven och framgångsrik entreprenör som växt upp i södra Stockholm. Farid har alltid haft ett intresse för utmaningar och problemlösningar vilket han haft sen han var liten. Farid Lalami har lyckats bygga framgångsrika företag genom att studera människors ideer samt med hjälp utav sin enorma drivkraft. Han ser att hans företag är steg mot en bättre värld. Han grundade sitt första mediebolag 1994 vilket har gett honom en lång erfarenhet inom företagande. Enligt Farid så är resan minst lika viktig som målet, om inte viktigare.

När Farid växte upp i dom södra delarna av Stockholm så gick all tid till att köra bollsporter med sina kompisar. Farid Lalami uppfattades alltid som energisk och glad vilket överförts till hans vuxna liv.

Passionen för att vara en ledare och problemlösningar blev bara större när han fick sina två barn. Farid menar att hans två barn utmanar och utvecklar honom inom ledarskap och problemlösningar. Men parallellt under tiden då Farid Lalami drivt framgångsrika företag så har han även haft positioner som VD, affärsutvecklare, projektledare, produktutvecklare, chefredaktör, säljare och affärsutvecklare. Men att kombinera fritid med jobb är viktigt för Farid Lalami då han gärna är ute och reser på sin lediga tid. Att ta fram nya ideer är också en stor del av Farids fritid. Farid Lalami säger också att om man vill göra världen till en bättre plats så måste man starta med sig själv. Som den sanna optimisten som Farid är så finns det inga problem som inte går att lösa med rätt vilja och kompetens.