Må bra med massage

Visst skulle det vara skönt med lite massage ibland efter ett hårt träningspass eller en hård dag på jobbet? På Flowlife hittar du massageprodukter så att du ska må bra. Kroppen mår bättre om den får återhämta sig efter träning och med rätt sorts massageprodukt kommer återhämtningen att bli bättre och snabbare. Massageprodukterna går att anpassas till just dina behov när det gäller styrka, tryck och position.

Urval av produkter

Flowpillow

massagekudde

Våran trådlösa massagekudde har vi utvecklat för att efterlikna sportmassage. Den har stora kontaktytor med värme vilket gör den skonsam och effektiv. Styrkan kan justeras genom att du applicerar mer tryck. Du kan använda massagekudden över hela kroppen. En regelbunden användning leder till snabbare återhämtning och ökad blodcirkulation m.m.

Foamroller – Flowroller

flowroller

Våran foamroller ger dig självbehandling i form av massage. Du använder din egen kroppstyngd och sedan rullar du med önskad kroppsdel. Flowroller hjälper dig att mjuka upp spända muskler på ett effektivt sätt. Flowrollers är till för att skynda på återhämtningen efter du har tränat samt lindra träningsvärk.

Fotmassage – Flowfeet

Flowfeet

En fotmassör som passar alla fötter med ett väl igenomtänkt fotmassagemönster. Det här är en produkt för dig som vill ha den senaste tekniken inom fotmassage.

Om Flowlife

Flowlifes vision är att alla människor ska ha en möjlighet att må bra varje dag. Genom att informera, utbilda och tillhandahålla innovativa egenvårdsprodukter ger Flowlife dig de bästa förutsättningarna. Flowlife drivs av engagerade entreprenörer som lägger all sin energi för att hitta de bästa lösningarna för att du ska må bra.