Tips på konferenspaket för videomöte – Smart AV installation

År 2020 var året då alla blev tvungna att använda sig av konferensteknik i form av att använda sig av videomöte där Zoom och Microsoft Teams var pionjärer. Detta var till följd av pandemin som fick många företag att brista. På grund av anställdas säkerhet så utförde dem flesta företagen arbetet hemifrån då det var smittsamt att befinna sig fler personer på ett kontor. För att kunna upprätta hålla möten så var det därför tvungna att ha videomöten eller videokonferens med hjälp av mötesteknik. Detta är också en trend som kommer att implementeras allt mer och mer eftersom att allt fler fick upp ögonen för det.

LAV är ett företag som specialiserar sig på konferensteknik och AV-teknik, det vill säga audiovisuell teknik. Dem erbjuder ett stort utbud av tjänster och produkter samt uthyrning av konferensteknik. LAV tar fram och skräddarsyr lösningar för ditt företag, beroende på vad ni behöver. Det kan gälla allt från AV utrustning till AV installation och få igång videokonferens med videomöte och diverse projektering.

IT teknik svårt i dagensläge

Eftersom allt fler företag rör sig mot digitalisering så kan det för många vara svårt med IT teknik. Som tur är erbjuder LAV även här IT konsultation för att få igång på grejerna.