Carl Gustaf Tersmeden

Carl Gustaf Tersmeden har sedan 1992 arbetat med filminspelningar. Resan började som produktionsassistent vid en filminspelning och Carl insåg fort att det här var något han ville jobba med. Idag jobbar Carl Gustaf Tersmeden som passare eller grip som det kallas. En passare har hand om kameran när den rör sig och behöver riggas på bilar, kranar eller andra rörliga föremål. Under alla år har Carl samlat på sig en rejäl samling av utrustning som han sedan hyr ut till filminspelningar över hela landet.

Carl Gustaf Tersmeden har ett stort intresse för Fotboll, framför allt när det är AIK som spelar. Han går inte längre på så många matcher, men han följer alla på tv.

Carl Gustaf Tersmeden har tidigare i sitt liv arbetat som kock då mat är ett av hans största intressen. Att experimentera med mat och smaka nya maträtter är vad som gör matlagningen väldigt rolig. Carls stora intresse för mat gjorde att han flyttade ut på landet där han kan odla och jaga sin egen mat. Carl har fått tag på en matkyckling som han föder upp från Frankrike. Bresse-kycklingen anses vara världens godaste matkyckling.