Krukor till min fina trädgård

Idag har jag hittat världens finaste krukor till min trädgård. Jag älskar pyssla i jord och gräva i jorden men blir så jäkla irriterad när skogsharar kommer och äter upp allt och gräver upp allting jag har planterat. Jag vet att man kan ha skyddande nät kring sina växter, kryddor och buskar så att dom små liven inte bara kommer och börjar gnaga i sig mitt hårda arbete. Jag vet det som jag sa men jag sa aldrig att jag tycker att se se fint eller snyggt ut. Ärligt talat så tycker jag att det ser för jävligt ut och jag vill inte att min trädgård ska se ut som en fabrik! Jag vill ha en trädgård med vackra krukor och rabatter där det växer massor med färggranna blommor och doftande kryddor från alla världens hörn. Min trädgård är ett ställe där jag kan vila upp mig, släppa mina alla tankar och koncentrera mig på återhämtning. Jag älskar ljumma vårkvällar där man kan se bina jobba, flyga från blomma till blomma. Man kan sedan beundra deras jobb hela långa sommaren, varma sommarkvällar i min sköna hammock. Nu har jag verkligen drömt bort mig till dessa fina sommarkvällar med hela min trädgård i sin fulla prakt! Jag bara kan inte sluta tänka på alla dom små jäklarna som kommer hit och bara äter upp allt jag har planterat. Nu har jag hittat en lösning som både skyddar min trädgård och mina växter samtidigt som det förbli snyggt om inte finare än innan. Jag ska nämligen flytta mina växter i krukor som jag hittade hos http://www.cadabradesign.se/. Det är jätte fina krukor som passar min trädgård. Dessa finns i olika former och är gjorda av olika material men jag ska så klart satsa på dessa fina krukor i terrakotta och alla ska vara frosttåliga och stå emot kyla och frost så jag kan ha dom ute även på vintern och inte behöva dra in allt i mitt lilla orangeri:-) Jag har redan lagt min beställning på http://www.cadabradesign.se/ och hoppas att mina krukor hinner komma innan jag tröttnar för mycket på dessa jäkla skadedjur och bara skjuter dom alla!