Grillar och BBQ i världsklass

Hos Grilltältet hittar ni många olika sorters grillar och tillbehör. Butiken ligger några kilometer från Karlskrona centrum och här finns en stor parkering och nära till shopping. Grilltältet har även en webbutik med stort utbud av grillar. Grilltältet erbjuder grill, tillbehör, rubs och kött av högsta kvalitet. Ni hittar grillar från tillverkare som håller hög standard och kvalitet. Några av dessa är Traeger, Napoleon, Primogrill och Konro.

Det finns många olika typer av grillar och de har alla olika egenskaper och fördelar. Hos Grilltältet kan du vara säker på att det finns något som passar dig och dina behov. Den vanligaste typen av grill är den klassiska kolgrillen som ger den där extra goda smaken som du inte får från någon annan grill. En gasolgrill saknar den där extra goda smaken man får från en kolgrill, men gasolgrillen är mycket enklare och smidigare att grilla med. Du kan enkelt justera värmen och du behöver inte vänta på att grillen ska bli varm som du behöver göra med en kolgrill.

Napoleongrillar

En Napoleongrill håller mycket hög kvalitet och Napoleon är välkända för detta. Napoleon erbjuder rejäla garantier och deras grillar är något som du kommer att ha glädje av under en lång tid framöver.