Hjälp unga ut i arbete

Har du smutsigt hemma och är i behov av en städning, men saknar tid eller ork till det? Då kan du anlita ungdomsstäd som är en städfirma i Kalmar där du samtidigt hjälper en ungdom ut i arbete medans du får det rent och fint hemma. Det låter väl bra, eller hur?

Undomsstäd är en städfirma i Kalmar med omnejd där medarbetarna till c:a 80% är mellan 20-25 år. Det finns även ett par äldre medarbetare som delar med sig av sina kunskaper och erfarenheter till de yngre. På ungdomsstäd är alla städare certifierade och har genomgått både praktiska och teoretiska utbildningar för att garantera att du får en kompetent person som utför arbetet. Alla städare kontrolleras med ett utdrag från brottsregistret innan anställning då detta säkerställer att du känner dig trygg med den personen som är på plats.

Ungdomsstäd jobbar främst med hemstädning i Kalmar men erbjuder även andra tjänster som exempelvis flyttstädning i Kalmar.

Varför ska man välja just ungdomsstäd för att utföra flyttstädningen? När du anlitar ungdomsstäd så blir flyttstädningen garanterat utförd, i annat fall kommer vi att ersätta dig. Ungdomsstäd ger dig 7 dagars garanti på att jobbet blir korrekt utfört. Ungdomsstäd har även en ansvarsförsäkring på 10 miljoner kronor ifall olyckan skulle vara framme. De städkemikalier som används har högsta möjliga miljöklassificering och personalen är utbildad i hur de används på ett miljövänligt och säkert sätt.