Massageprodukter från Flowlife

Efter träningspasset är det vanligt med muskelvärk och knutor vilket kan vara besvärligt. Lösningen på problemet är att ge dina muskler massage direkt efter träningen så att dina muskler återhämtar sig snabbare. Detta minskar risken för muskelvärk och gör din kropp mjukare och rörligare.

Hos flowlifesweden.se hittar ni massageprodukter för sportmassage av hög kvalitet som är designade att hjälpa dina trötta muskler. De har en massagekudde, fotmassagemaskin och en foamroller. Deras massagekudde har infraröd värme som stimulerar musklerna och gör massagen mer behaglig. Massagekudden ger en underbar nackmassage ifall du har en stel nacke. Kudden är väldigt smidig att ha med sig och den är perfekt att ha med sig i bilen så musklerna kan få lite massage efter gymmet eller joggingturen.

Fotmassagemaskinen ger dina fötter en behaglig fotmassage med olika styrkor och värme. Maskinen får igång blodcirkulationen och masserar dina fötter för att minska värk. Maskinen har uttagbara insidor så att du kan hålla maskinen ren.

En foamroller kan hjälpa dina muskler att återhämta sig snabbt och enkelt. Den har inbyggt batteri och den fungerar utmärkt att ta med sig. Foamrollern från flowlife är en uppgraderad foamroller med flera olika lägen för vibrationer.