Distansutbildning för dig med familj

Är du egen företagare eller kanske vill lära dig mer om bokföring? Det kan vara svårt att kombinera studier och familj men har du tänkt på distansutbildning? Då får du möjlighet att både vara nära med din familj, planera upp dina egna studier samt att utvecklas i karriären.

Det finns möjlighet för alla. Så som kurser inom Bokföring på distans, Distanskurs i företagsekonomi, finansieringsutbildning på distans, certifierad redovisningsekonom med flera.
Du får tydliga riktlinjer om hur allting är uppbyggd från kursstart till onlineprov. När du är klar så blir du certifiering som garanterar att du har praktiska kunskaper och är uppdaterad.
Du får handledning under utbildningen, sen har du alltid möjlighet att kontakta din personliga handläggare via en studiesida.

Vad finns det för fördelar med att läsa en distansutbildning?

*Du slipper resorna och därmed sparar pengar på bensin eller kollektivresor

*Flexibiliteten, du kan studera var du än är. Är du utomlands så går det så länge du har en internetuppkoppling.

*Du får samma kvalité som om du skulle läsa vid ett universitet eller vilken skola som helst men du har mer frihet under ansvar eftersom du få göra det mesta själv.

distanskurser

Om du tvekat över studier för att du inte skulle få tid med din familj så är detta ett utmärkt alternativ där du kan göra bägge delarna.