Ehsan Fadakar – Lång erfarenhet inom affärsutveckling

Ehsan Fadakar har hela 12 års erfarenhet inom affärsutveckling i mediebranschen. Alla dessa erfarenheter är av stor nytta för många bolag i hela Sverige som försöker digitalisera sin verksamhet.

Det finns många entreprenörer som har en bra idé på lager, men tyvärr ingen budget och den erfarenhet som behövs för att kunna förverkliga sin dröm. Ehsan erbjuder ett framgångsrikt upplägg där han ger sitt stöd till entreprenören genom att utveckla, lansera och designa produkten. På detta vis kan entreprenören lägga all sin tid på att fokusera på det han/hon är bra på.

Ehsan Fadakar startade Digibyrån Sverige AB 2018 och har sedan dess hjälpt flera företag att överleva och ta nya höjder. Det framgångsrika upplägget som Ehsan erbjuder är att han ger stöd till bolaget för att hjälpa till med design, utveckling, lansering m.m. Ifall du själv är i behov av en partner som kan ge dig och ditt företag att uppnå mycket bra resultat, är Ehsan och Digibyrån rätt val. Digibyrån jobbar med tre team i Ukraina som under de senaste två åren blivit experter inom den svenska digitala miljön, inklusive bankID, Klarna, Fortnox, samt andra integrationer underlättar för startups och kunder. Detta innebär dessutom att de kan erbjuda enhög kvalitet till betydligt lägre pris.