Investera smart

Har du pengar som du vill investera men vet inte riktigt vart. Då ska du kontakta Strukturinvest. Strukturinvest är ett värdepappersbolag som är specialiserade i investeringslösningar. Privatpersoner blir mer och mer insatta i vad deras pengar blir investerade i och vill att det ska vara så säkert som möjligt men även med mycket avkastning. Detta kan vara svårt att hitta och lära sig på egen hand och därför går många till företag som exempelvis Strukturinvest för att säkert investera. Hos strukturinvest så kommer dom att hjälpa dig få så mycket avkastning som möjligt på ett säkert sätt.

Strukturinvest startades 2009 och dom som startade det har tidigare jobbat i världsledande investmentbanker. Idag så är Strukturinvest ett utav dom säkraste och mest pålitliga företagen som du kan gå till ifall du vill investera.

Strukturinvest erbjuder kapitalskyddade placeringar vilket betyder att investeringarna består utav två olika delar. Dessa delar är en optionsdel och en obligationsdel. Varför man gör så här är för att allt ska bli lite säkrare. För obligations delen är det som utgör kapitalskyddet i placeringen. Och options delen kan vara knuten till flera underliggande tillgångar. Detta gör att ifall du får en positiv utveckling så kommer det ske en utbetalning av avkastningen. Och ifall det blir en negativ utveckling så kommer det nominella beloppet att betalas tillbaka.