Guldsmed i Malmö med stor passion för att skapa unika hantverk

Guldsmeden Thomas Everlund i Malmö har en lång erfarenhet i branschen då han arbetat både i Köpenhamn och Stockholm. Thomas har studerat konsthistoria på Stockholms Universitet samt Litteraturvetenskap på Umeå Universitet. Thomas tar gärna inspiration från filmer, konst, mode, serier och mycket mer för att kunna skapa unika smycken. Thomas arbetar främst med silver och är väldigt generös med materialet. Ifall ni har en egen idé så tillverkar och designar Thomas specialbeställningar i både guld och silver tillsammans med kunden.

Thomas Everlunds workshop ligger i Malmö och där tillverkas det många olika typer av smycken som exempelvis ringar, örhängen, halsband, manchettknappar, kors och mycket mer. Ta en titt på Thomas webbshop eller besök workshopen i Malmö för att titta närmare på Thomas smycken i Malmö. Alla smycken tillverkas av Thomas.

För er som vill ha chansen att vinna en handgjord klackring i silver bör ni delta i den pågående tävlingen på Thomas Facebook-sida. Tävlingen håller på fram till den 4:e September och allt ni behöver göra för att delta är att dela, gilla och ge en motivation till varför just du vill vinna. Tävlingen hittar ni här.