Sparkcyklar, kicksparkar och tillbehör

Varför ska man välja en sparkcykel? Det är så att sparkcykeln har funnits i många år och är fortfarande lika populär nu som när den kom. Med Kickbikes utvecklade sparkcyklar kommer du åka fram i en väldig fart. Kickbikes sparkcyklar och kicksparkar är både lätta och roliga att sparka sig fram med dem. Kickbike har försett sparkcyklarna med extra utrustning som man kan köpa som tillbehör. Till exempel en draglina till hunden som är en fjädrande pinne som sticker ut från sparkcykeln. Hos Kickbike hittar ni även fjädrade koppel för att få en mindre ryckig känsla om du ska ut och åka sparkcykel med din hund, om hunden ska dra dig i tävlingar i skogen, på banor eller bara hemma på gården för att träna. Kickbike har gjort det möjligt att åka på alla underlag då de både har stadsdäck, terrängdäck och isdäck. Sparkcykeln ger bra motion för både dig och din hund får en bra träning tillsammans som är riktigt rolig för både dig och hunden. Din sparkcykel från Kickbike har ett justerbart styre så att den kan passa alla i familjen. Sparkcykeln kommer också var utrustad med en bromsskiva och bromshandtag så att du får möjlighet att kunna stanna snabbt om det behövs.

Sparken som används på vintern har länge varit populär och fler och fler börjar använda det idag. Kickbike har riktigt bra kvalitetssparkar med samma utrustning som på sparkcykeln. Du kan precis som med sparkcykeln kunna ha din hund fäst i sparken och du kommer ha en broms.

Skulle du någon gång behöva tillbehör som handskar, cykelhjälm eller cykellås så kommer du hitta det på Kickbikes hemsida.