Stenprodukter av högsta kvalitet

Stengrossen är ett företag med ett brett sortiment och som brinner för sten. Stengrossen har importerat och sålt stenprodukter sedan 2008 och de har de lägsta priserna i Sverige.

Stengrossens lager ligger i Herrljunga och kan leverera till hela Sverige. Leveranserna sker med lastbil och en terränggående truck. Som kund behöver de inte vara hemma vid leveransen, men det är bra om ni kan markera var ni vill ha era stenprodukter avlastade.

När du handlar av Stengrossen kan du köpa exakt de mängder du behöver. Dock säljs vissa av deras produkter pallvis, såsom dekorsten och gatsten.

I våran Webshop kan du snabbt få reda på den totala kostnaden, inkl frakt. Som kund är du alltid välkommen att hämta dina produkter på Stengrossens lager i Herrljunga. Hämtar du själv dina produkter tillkommer inga avgifter som frakt.

Lite som vi har i vårt sortiment är till exempel granitmurar, granitplattor, granithäll, granitstolpar, svensk gatsten, natursten, dekorsten, granittrappor, marmorkross, marmortrappa, granit kantsten, småsten, storgatsten och självklart mycket mer.