Dags att börja träna för Vasaloppet?

Har du bestämt dig för att göra ditt första Vasalopp, kanske förbättra din tid från föregående år eller helt enkel för motionens skull. Då kanske det är dags för en vasaloppscoach inför Vasaloppet.

Wickströms Coaching erbjuder coaching för längdskidåkaren och anpassar sitt träningsprogram för just ditt mål. Det finns timmar av instruktioner på film samt lärorika och inspirerande poddar som du kan lyssna på.

Hur fungerar Wickström Coaching?

Coachingen består av ett medlemskap där du betalar för tre månader åt gången. Du får ett inlogg till wickstromcoaching.se där du hittar all information du behöver för att göra dig till en bättre längdskidåkare. I medlemskapet ingår det instruktionsfilmer om bla. träning, teknik, valla, prylar och mycket mer. Det ingår förmåner från våra partners såsom rabatter och annat nyttigt. Du får även tillgång till våran slutna Facebookgrupp där ni kan peppa varandra.

Varför en längdskidcoach?

En coach hjälper dig nå dina mål med hjälp av ett träningsprogram för längdskidor och en tydlig strategi som följer en röd tråd.

Om Erik Wickström

Erik är en föreläsare, personlig tränare, längdskidinstruktör, skribent, fotograf och chefredaktör för tidningen Vasalöparen. Han har skrivit böcker om längdskidåkning och konditionsträning, samt medverkat i andra böcker om längdskidåkning. På hans meritlista hittar vi en seger i Engelbrektsloppet 2014 och en 25:e plats i Vasaloppet under samma år. April 2016 stakade sig Erik hela 43,8 mil på skidor vilket är ett världsrekord på ett dygn.