Ölands främsta familjecamping!

Somna till solnedgång, låt barnen leka av sig sommarenergin när du tar det lugnt, njut av en härlig middag med en fantastisk utsikt över vattnet. Låter det som en härlig semester? På Lundegård Camping & Stugor får du just detta, en familjecamping som lägger ner stor vikt på att du som gäst ska känna dig välkommen och verkligen ta vara på lugnheten som behövs för att ladda om på semestern.

Boende på campingen

På Lundegård hittar ni flera olika boenden. Ni kan välja att hyra någon av campingens stugor som finns i flera olika storlekar och med flera olika valmöjligheter. Har ni husvagn eller husbil så finns det bra möjligheter att hitta en plats med en riktigt fin utsikt över campingen och nära till dusch samt disk. Tält tillåts på utsatta områden med bra kopplingar till närlivs, restaurang och underhållning!

Roliga aktiviteter och evenemang

Under sommaren anordnas flera roliga aktiviteter både för barn och vuxna. Dino-museum, exotisk tivoli och en massa arrangörer för roliga upplevelser som besöker Lundegård under sommaren. Kontakta receptionen för mer information om vad som händer samt när.

Koppling till närlivs och mat

På campingen finns det tillgång till livsbutik där allt man behöver för en lyckad semester finns. Vill ni sätta guldkant på semestern så finns det även en lokalt ägd restaurang som serverar mat från alla hörn i världen men även god husmanskost. Under dagen finns buffé tillgänglig.

Bada direkt i Östersjön vid en härlig sandstrand direkt nedanför campingen eller i pool-området på campingen med en kiosk för snacks och glass.