Rekrytering i Stockholm

Försöker du rekrytera ny personal men hittar du inte riktigt den rätta. Och vill du inte lägga ner mer tid på att bara leta och leta vilket i sin tur gör att du förlorar pengar och tappar orken. Då kan Karisma hjälpa dig med att hitta den som passar perfekt för jobbet och gruppen. Karisma är ett företag som hjälper till med rekrytering i Stockholm för alla olika företag. Med Karismas hjälp så slipper du lägga din egen tid på att försöka hitta någon och du kan istället fokusera på företaget och andra saker.

Karisma startade 1999 på Lidingö och har över 18 års erfarenhet med över 820 lyckade rekryteringar vilket har gett dom ett otroligt bra rykte. Karisma är också kända för att dom verkligen sätter sig in i kundens situation och utgår därifrån. Dom använder metoder som är grundade i Hubbard Management System som används utav administrativa system och organisationer över hela världen så du kan vara säker på att du får en bra rekrytering. Och för att en nyanställd ska vara lönsam så är det viktigt att dom passar in i gruppen och arbetsmiljön. Det är just därför dom heter Karisma.

Dom vanligaste rekryteringarna är bland annat teknisk säljare i Stockholm, ingenjörer och receptionister. Karisma har även en garanti på sex månader som gör att ifall du inte skulle var nöjd med den dom rekryterade så kommer hela rekryteringsprocessen upprepas helt kostnadsfritt. Detta gör så att du kan känna dig trygg med att du kommer få en person som verkligen passar in.