Lösningar för IT-infrastruktur och applikationshantering

Om ditt företag behöver hjälp med It-infrastruktur eller om ni känner att ni vill förbättra era kunskaper genom en utbildning inom applikationshantering så har ni hittat rätt. Mindgrape erbjuder skräddarsydda lösningar för er verksamhets It-infrastruktur.

Mindgrape levererar produkter, konsulttjänster och utbildningar till företag, organisationer och myndigheter. Mindgrape har engagerade konsulter och supporttekniker som har mycket lång erfarenhet inom sitt område.

Flexera Software

Mindgrape blev år 2012 utbildningspartner tillsammans med Flexera Software. Mindgrape får därmed hålla i officiella kurser i InstallShield, AdminStudio och Microsoft Application Virtualization, men även många skräddarsydda utbildningar och workshops inom App-V och MSI paketering. Mindgrapes instruktörer har utbildat flera hunda konsulter och tekniker under åren.

Om Mindgrape

År 2006 grundades Mindgrape och var då fokuserade på IT-konsult tjänster. De insåg att det fanns betydligt mer behov i branschen ganska snabbt, vilket ledde till att Mindgrape blev ett företag som höll sig i framkant genom att ständigt utvecklas. Mindgrape erbjuder idag flera olika tjänster inom IT och har idag omkring 20 anställda där var och en har ett område de är specialiserade på.