Få bästa möjliga förutsättningarna att servera utsökt mat

Ifall ni nyligen har öppnat en restaurang eller att det börjar bli dags att uppgradera restaurangutrustning har ni hittat helt rätt. Hos Gastroshop.se hittar ni ett rejält utbud av restaurangmaskiner och köksutrustning från välkända varumärken av hög kvalitet, till bra priser. All utrustning ni hittar på Gastroshop håller hög kvalitet vilket är väldigt viktigt i professionella restaurangmiljöer. Med den bästa möjliga utrustningen ger ni er själva de bästa förutsättningarna att servera utsökta måltider i eran restaurang.

Produkter

Fettavskiljare

En fettavskiljare är ett krav för verksamheter som bidrar med stora mängder fett. Ni hittar flera olika modeller i olika prisklasser hos Gastroshop. En fettavskiljare används för att separera fettet från vattnet.

Exponeringskyl

Med en exponeringskyl kan ni öka er merförsäljning av exempelvis dricka. Exponeringskylar används oftast till olika typer av dricka, men de är väldigt flexibla och kan användas till mycket mer.

Hos Gastroshop hittar ni väldigt många produkter till er restaurang. Ni hittar bänkdiskmaskiner, ismaskin, konditorimonter, exponeringskyl, kombiugn, värmehällar och mycket mer. Ni hittar hela utbudet på Gastroshop.se.