Gör det billigare med elbilsladdning

Är du en fastighetsägare som har elbilsladdning till dina fastigheter. Då ska du kolla in CaCharge. CaCharge är specialiserade i att göra elbils laddningen så effektiv och sparsam som möjligt. För CaCharge system jämnar ut fastighetens energiförbrukning och och skapar en mer kostnadseffektiv laddning. Systemet fungerar på ett sånt sätt att det samlar in data från bilisterna med vilka tider dom laddar och hur länge dom brukar ladda. På detta sätt så fördelar systemet ut ström till alla laddstationer. Det väljer också ut vilken elektrisk fas som ska användas och vilka bilar som ska laddas. Allt detta kommer göra att du sparar pengar och det kommer vara mindre risk för överbelastning.

Vanligtvis så brukar bilarna vid en fastighet stå och ladda i 10-12 timmar. Men under bara dom två första så har bilen redan en full laddning. Detta kostar mer pengar och använder mer energi. Så med CaCharge så löser du detta problem och du kommer kunna spara in mer pengar.

CaCharge grundades 2015 av Affärsutvecklaren och IT-entreprenören Louise Kierkegaard och Kurt Högnelid. Deras mål är att kunna göra det lätt att ladda bilen men även hjälpa fastighetsägare att spara in pengar. Så ifall du har fastigheter med elbilsladdning så ska du inte tveka utan ta kontakt med CaCharge för att kunna spara pengar.