Mysig inredning med smarta funktioner

Att få till en mysig inredning samtidigt som man behåller en öppen yta på vardagsrummet kan ibland vara svårt att få till. Ofta vill man bara ha en mysig känsla över rummet under en fredagskväll men en större yta när man har bekanta på middag eller besök. Det finns flera olika sätt man kan lyckas med sin mysiga och öppna inredning!

Stapla möbler

Stapla undan överskottet av möblerna på varandra. Möbler som man kan stapla är brukar vara ganska billiga men har en väldigt ”vanlig” design. Fyrkantiga, opersonliga och designade med minimum funktionalitet. Det brukar också ta upp ett visst utrymme när man staplar samt att det ser lite tråkigt ut, staplade möbler känner man mest igen från skolor och sjukhus. Inte hemma hos någons personliga utrymme.

Billigt, enkelt men lite tråkigt.

Hopfällbara möbler

Tillfälliga sittplatser eller matbord finns i flera sorter som hopfällbar möbel. När man hör ”hopfällbar möbel” så tänker man säkert på brassestolar och ostabila strandbord. Detta är inte alltid fallet! Det finns högkvalitativa hopfällbara möbler men då måste man vara villig att lägga en stark budget. Beroende på hur aktiv man är och hur ofta man måste ta fram sina hopfällbara möbler så kan det vara värt att göra en investering.

Saccosäckar, sittpuffar

Det bästa från alla världar, saccosäckar! Här får ni ett unikt utseende samtidigt som att det blir lättare stoppa undan säckarna i garderoben, på vinden eller varför inte skapa ett mjukt hörn i rummet där ni samlar alla säckar? Gör en personlig saccosäck, hitta en form som passar ert rum och gör en smart investering i er inredning!

Prisvärt, smart och väldigt trendigt!