Naturlig sportdryck för dig som tränar

Kroppen behöver energi, vätska och salt under träningen för att kunna fortsätta prestera på en god nivå. Har du ingen bra balans så mår kroppen dåligt och kvalitén på träningen försämras. När man konstant dricker en liten mängd sportdryck under träningen får man ett ständigt tillskott av energi och näring.

Sportdrycken Endurance Fuel är Tailwinds egna kolhydratdryck och finns i flera smaker. Den innehåller naturliga ingredienser framtagna för att ge en förbättring av upptagandet av energi och näring. Drycken innehåller: Dextros (glukos), sackaros, natriumcitrat, havssalt, surhetsreglerande medel citronsyra, naturligt aromämne, kaliumklorid, kalciumkarbonat och magnesiumcitrat. Sportdrycken finns med koffein i för den som villa få en extra boost under träningen.

Sportdryckspulvret blandas enkelt ut med vatten och dosera enligt vad som står på förpackningen.

Om Tailwind Nutrition

Tailwind Nutrition togs fram då de populära sportdryckerna oftast innehåller fel sorts socker som inte är bra för matsmältningen. För dig som tränar kan de populära sportdryckerna ge dig kramper och illamående vilket inte får hända när du exempelvis springer ett lopp. Tailwind är en sportdryck som är snäll mot magen genom att använda rätt sorts socker och naturliga ämnen. Drycken är lätt att dricka och har en god smak du inte tröttnar på.