Christer Hernestig – En Erfaren Entreprenör

Christer Hernestig är en erfaren och driven entreprenör som är bra på att vara en ledare och lösa svåra problem. Under Christers karriär så har han hunnit bygga upp ett flertal stora tjänster med bra lönsamhet och många nöjda kunder. Ett av Christers stora intressen är att se ökade intäkter inom hans nya digitala affärsområden.

Med sin 20 års långa erfarenhet inom telekom, media och internet så har Christer Hernestig blivit en beprövad visionär och en strategisk ledare. Med en passion för att göra världen till en bättre plats så gör Christer allt för att få positiva resultat på alla problem som han löser. Christer har också fått sitt rykte genom att vara professionell och alltid haft ett starkt ledarskap.

Det som gjort Christer Hernestig till en sån framgångsrik entreprenör är det han lanserat. Christer lanserade annonsörsformatet initial spots i Norden, världens första 3G-radio och så har han lanserat ett webbradionätverk i Norden. Även den första tjänsten för att man ska kunna kolla på film i sin mobil i Sverige samt andra företag inom telekommunikation, media och internet. Christer är även specialist på abonnemang företag vilket han också har en lång erfarenhet med.

Christers drivkraft är att göra världen till en bättre plats och att få bättre resultat än vad folk hade trott var möjligt. Det är också hans drivkraft för att starta nya företag och ta dom till toppresultat genom att lösa problem som såg ut att vara omöjliga. Under dessa år av erfarenhet har Christer Hernestig lärt sig att kunna reda ut alla problem som kommer i hans väg.