Webbhotell i Kalmar

Behöver du en skräddarsydd webbshop eller kanske ett Office-365 paket till ditt kontor. Vad det nu än kan vara kommer Dervit hjälpa dig med det. Dervit är ett företag som ligger i Emmaboda och har sedan 2016 hjälp företag runt om i hela landet med olika IT tjänster. Så om du har en webbsida som behöver uppdateras eller kanske vill ha hjälp med något annat inom IT, då är det Dervit du ska ta kontakt med. Med många års erfarenhet inom allt från molnlösningar, servrar, webb och IT-drift kan du vara säker på att allt görs utav proffs. Istället för att du ska sitta i timmar och försöka lära dig hur man bygger en webbsida så är det bara att ta kontakt med Dervit för en hjälpande hand. 

Dervit vill att kunden ska känna sig så säker som möjligt och därför gör saker som andra företag inte gör. En utav dessa saker är att Dervit inte har någon bindningstid eller avtalstid. Detta ger dig som kund en otrolig frihet och trygghet som är svår att hitta någon annanstans. De har också en support som är öppen via telefon och mail under kontorstid. 

Letar du efter ett webbhotell i Kalmar kommer du inte kunna hitta något bättre än Dervit. För med Dervits stora kunskap kommer du kunna få hjälp inom många områden.