Active Air Cargo hjälper dig med flygfrakt

Vill du frakta något med flyg men vet inte hur du gör eller vem du ska vända dig till. Då ska du kolla in Active Air Cargo. Active Air Cargo (AAC) är ett företag som gör det lätt för dig att frakta något med flygplan till ett bra pris. AAC fraktar allt från djur och överviktsbagage till kistor och urnor. De hjälper dig även med att flytta utomlands genom att frakta alla dina ägodelar. 

För att det ska vara så enkelt som möjligt för dig kommer AAC hämta det du vill frakta i valfri ort. Efter det hanterar de hela transportkedjan från din dörr till den flygplats du vill ha försändelsen fraktad till. De hjälper dig även med all dokumentation och administration kring exporten flygfrakt. 

Men vad ska du tänka på när du vill frakta saker över hela jorden? Det första är att paketera allt rätt då det är viktigt att allt är säkert och inte kan åka runt. De skyddar inte bara dina saker från att gå sönder men även andras. Du ska skriva en lista där allt du skickat är nedskrivet. Det är också väldigt viktigt att du märker allt med ditt namn och mottagarens namn samt adress för att det inte ska bli några missförstånd och fel med transporten.