Olof Larsson – Nymans Ur

Olof Larsson på Nymans ur är den mest framgångsrika klockhandlaren i norden och är en stark symbol för klockor och kläder. Nymans ur har butiker i både Stockholm och Västerås. Olof Larsson Nymans ur har länge haft Rolex som sitt favoritmärke när det gäller klockor.
Nymans ur är något som de allra flesta klockälskare känner till. Nymans ur säljer exklusiva klockor från flera olika varumärken och i många prisklasser. De som är ute efter en riktigt drömklocka har hittat rätt.
Rolex är det mest välkända varumärket när det gäller exklusiva klockor av den anledningen att de håller en väldigt hög kvalité och en snygg stilren design. Många tycker att det är för dyrt med en exklusiv klocka från märken som exempelvis Rolex, men tänk på vad du får för pengarna. Du får en snygg klocka som du kommer att ha med dig resten av livet som till och med kommer att hålla ytterligare en livstid vilket gör den perfekt att passera den i din familj. Klockor från Rolex håller även sitt värde bra och kommer inte att tappa sitt värde särskilt mycket under åren.
Utöver Rolex så finns det varumärken som Longines som gör billigare klockor med ett liknande koncept som Rolex. De är stilrena klockor som finns i många olika material och storlekar.