Pontus Warholm – Mäklare i Stockholm

Pontus Warholm

Pontus Warholm – Mäklare

Pontus Warholm är mäklare i Stockholm och han brinner för att hjälpa er när det är dags att sälja eller köpa en bostad eller fastighet i Stockholm. Pontus jobbar hos fastighetsmäklarna i Stockholm som har fastighetsbranschens nöjdaste kunder. När du anlitar en fastighetsmäklare där, får du garanterat en som är erfaren.

Pontus Warholm är uppvuxen i Stockholm och han trivs väldigt bra i stadsmiljön. Under hela sin uppväxt har han varit otroligt fascinerad av byggnader och hus vilket ledde till att han blev fastighetsmäklare. Pontus har studerat på Stockholms universitet där han studerade fastighetsaffärer vilket har gjort att han idag har mycket goda kunskaper om försäljning, vilka regler som gäller och vad som krävs för att bli en framgångsrik mäklare. Pontus är utöver fastigheter intresserad av bland annat sport, finans, coaching och psykologi.

Pontus Warholm har idag en webbsida där han gör inlägg om vad han gör och vilka projekt han jobbar med. På hans webbsida finns det även ett par bra tips om vad du ska tänka på vid köp av en fastighet.