Söt och billig väggdekor

(Här kommer min kära mamma och gästbloggar. Får se om hon vill blogga mer framöver).

 

billig väggdekorSnart är det dags att bli mormor och jag skulle vilja bidra lite till barnrummet. Problemet är att jag har blivit förbjuden att köpa mer kläder, då de redan har fått ett hav av söta små barnkläder. Jag funderar därför på om det kanske finns någon passande och billig väggdekor då min dotter tycker att jag lägger alldeles för mycket pengar på mitt kommande barnbarn. Min väninna Gullvie brukar inreda med väggtexter men jag är mer sugen på att handla någon söt figur som kan sitta ovanför lilla grynets säng. Men så hittade jag en sån finfin väggdekor ”Tillsammans är vi världens bästa familj” och ”Pink isn´t just a colour, it´s an attitude”.

Emma älskar rosa så det hade hon nog säkert gått med på, dotra min. Då kan hon inte heller bli helt galen på mig när det är en sån billig väggdekor. Hittade faktiskt något litet till Gullvie med som jag tänkte överraska henne med en liten present med; Life is like a box of chocolates, you never know what you get! Gullvie lyckas alltid få saker hända omkring henne på både gott och ont. Mest händer det bra saker som att vinna på lotto och bli omskriven i lokaltidningen. Men jag känner att hon behöver bli lite ompysslad då hon är en raring som sätter alla andra först.
Det blir nog att skicka efter den billiga väggdekoren som jag hittade från internet. Då kan jag skryta med mina datakunskaper som gubben påstår är knapphändig. (Han vet inte om att jag bloggar ibland.)