Inredning i barnrummet

Lilla Stork är en personlig barninredningsbutik som erbjuder produkter för både små och stora barn.

Att inreda ett barnrum är inte helt enkelt, men det finns ett par enkla tips om garanterar att du lyckas med inredningen. Det allra viktigaste är att man låter fantasin flöda. När det gäller större barn är det viktigt att låta dem vara med att bestämma. Låt dig inspireras av dina barns intressen och låt det bli grundstenen i inredningen.

Planeringen är en viktig del och här gäller det att planera vad som ska finnas i barnrummet. I ett barnrum vill man ha en bra och stor lekyta, vilket gör att det inte behövs så många möbler för att fylla ut rummet. De viktigaste möblerna i ett barnrum är att säng, skrivbord samt förvaring av kläder, leksaker och böcker. Tänk även på att det behövs bra belysning med riktat ljus där det ska läsas eller pysslas. Lilla Stork har ett bra utbud av belysning till barnrummet. Här hittar du exempelvis populära muminlampor som passar barn i alla åldrar!

Muminprodukter

Lilla Stork har ett stort utbud av muminprodukter såsom muminmuggar och muminlampor. Här finns även möjligheten att fynda utgångna muminmuggar som håller ett väldigt högt samlarvärde. Varje år släpper Arabia två stycken säsongsmuggar. Dessa säljs endast under en begränsad tid, så det gäller att vara först på kvarn! Mumin har länge varit populärt och har spridit sig internationellt, vilket gör mumin till en av världens mest igenkända figurer.