Kristen bokhandel med enormt utbud av böcker

Hos Duvan Bok & Kontor hittar ni ett stort utbud av böcker och församlingsmaterial. Butiken är välfylld med omkring 20 000 artiklar på hyllorna vilket gör att det är en Sveriges absolut största fysiska bokhandlar. Duvan strävar efter att ge dig bästa möjliga personliga service och att du ska vara så nöjd och belåten som möjligt oavsett om du handlar i deras fysiska butik eller online.

Det finns mer än böcker hos Duvan Bok & Kontor. Ni hittar församlingsmaterial, kors, biblar, prästkläder, presenter, smycken och mycket mer i deras sortiment.

Frälsarkransen

Hos Duvan hittar ni Frälsarkransen som är ett radband skapat av boskop emeritus Martin Lönnebo. Bandet är gjort av handgjorda glaspärlor som tillverkas i Indien av Tara Projects enligt bestämmelserna för Fair Trade. Radbanden består av 18 pärlor i glas och varje pärla påminner om att livet hör nära samman med Gud och hans kärlek till dig.

Biblar

Ni hittar många olika typer av biblar hos Duvan. Det finns biblar på flera olika språk, barnbiblar, fodral till biblar och mycket mer.