Håkan Borg i Örebro – Entreprenör inom bostadsutveckling

örebro

Håkan Borg Örebro är entreprenör inom bostadsutveckling, vilket han har en lång erfarenhet utav. Håkan Borg har ett stort intresse för skapande och är väldigt kreativ, vilket är väldigt viktigt inom branschen för bostadsutveckling. Håkan har tidigare arbetat som inredare, samt grundat inredningsföretaget Nitton93 som levererar attraktiva säljande butiker. Han har även grundat ett par restauranger under sin karriär då han har ett stort intresse för mat.

Håkan Borg Örebro är uppväxt i Sköllersta som är en tätort strax utanför Örebro med en befolkning på omkring 100 invånare. Håkan gick i gymnasiet på Risbergska skolan i Örebro och började efter studenten att sälja inredning. Håkan har som nämn innan ett stort intresse för mat, men han är även väldigt intresserad av golf, ishockey och träning. Håkan älskar att resa till varma platser som San Sebastian, Thailand och Marbella tillsammans med sin familj.

Håkan Borg bor i Örebro tillsammans med sin familj där han trivs väldigt bra. Örebro tycker han är en helt fantastisk stad att bo i då den ständigt utvecklas.