Läkarintyg för alla tillfällen

För att ta körkort för lastbil, buss, taxi eller tåg behöver du ett läkarintyg för att kunna få ditt tillstånd för att börja övningsköra. Läkarintyg Direkt ser till att du får ditt läkarintyg i Stockholm. Läkarintyg Direkt har ett nära samarbete med flera svenska myndigheter, vilket gör att du kan känna dig säker och alltid få ett giltigt korrekt läkarintyg snabbt i handen. Läkarintyg Direkt hjälper dig med både tagande eller förnyelse av körkort för flera olika fordonstyper, medicinska tillstånd och mycket mer. Läkarintyg Direkt har öppet fredagar, lördagar och söndagar när alla andra har sina mottagningar stängda. Tack vare detta är det möjligt för Läkarintyg Direkt att hjälpa sina kunder som jobbar under vardagar och inte kan eller får gå ifrån sitt jobb.

I läkarundersökningen hos Läkarintyg Direkt ingår det alltid en grundläggande hälsoundersökning. Då undersöks hjärta, lungor och blodtryck. Blodprover och urinprover kommer att tas vid behov.

Ska du ta körkort eller förnya körkortet krävs att du har genomgått en läkarundersökning där det sker en genomgång av din medicinska historia, samt ett syntest. Hos Läkarintyg Direkt får du hjälp snabbt med läkarintyg för Buss, Taxi och läkarintyg för Lastbil i Stockholm.

Läkarintyg Direkt

Utöver läkarintyg för taxi, buss och lastbil, erbjuder Läkarintyg Direkt läkarintyg för flera olika situationer såsom läkarintyg vid försäkring i Stockholm, sjöfart, covid-19, invaliditetsintyg och mycket mer. Är du i behov av ett specifikt läkarintyg som inte är listat på lakarintygdirekt.se går det bra att kontakta Läkarintyg Direkt via telefon eller mail och fråga om intyget.