Dags för en ny värmepanna

daikin_varmepump_1024

Med över 25 års erfarenhet har Mälardalen VVS Örebro hjälp både företag och privatpersoner med olika tjänster inom VVS. De erbjuder installation av brandskydd i Örebro, värmepumpar och bergvärme.

Värmepump

När vintern börjar närma sig och mörkret lägger sig allt tidigare för varje dag sjunker temperaturen. De flesta väljer därför att sitta hemma i värmen istället för att ge sig ut i kylan. Hos Mälardalen VVS får du hjälp med val av en ny värmepump i Örebro från välkända varumärken som Daikin och Vaillant som levererar värmepumpar av hög kvalitet. Med en ny värmepump kommer du att känna den underbara värmen i vinterkylan samtidigt som du minskar elförbrukningen och miljöpåverkan. En värmepump ger inte bara värme, utan även kyla under årets varma månader. Hos Mälardalen VVS hittar du värmepumpar till rätt pris.

Brandskydd

Ett brandskydd är väldigt bra att ha ifall olyckan skulle vara framme. Det finns lite olika typer av brandskydd och de delas ofta in i två kategorier, passiva och aktiva. Ett aktivt brandskydd kan exempelvis vara ett sprinklersystem som aktiveras när det börjar brinna. I Restaurangkök kräver ofta försäkringsbolag att det ska finnas ett släcksystem för just restaurangkök. Ett passivt brandskydd kan vara brandtätning. Med brandtätning menas att man isolerar väggar, tak m.m som minskar risken för att branden sprider sig till andra våningsplan eller rum.

Rot-avdrag

Rot-avdrag har du som kund rätt till vid installation av värmepump. Rot-avdrag innebär att du som privatperson kan dra av 30% av priset på arbetskostnaden. Mälardalen VVS har en lång erfarenhet av rot-avdrag och hjälper dig gärna med kalkylen.