Behöver du experthjälp inom VVS & Markarbeten?

Söker du effektiva och snabba arbetare inom VVS, markarbete, reling, badrum, renovering och luftvärmepump installation inom Stockholm, Nacka, Bromma, Gävle, Uppsala och Solna så har du kommit rätt. Vi på Nellies ab är serviceinriktade och utför alla typer av installationer inom VVS. Vi erbjuder också effektiva och högkvalitativa markarbeten. Letar du efter någon som kan badrumsrenovering så fixar vi det med installation av dusch, toalett, handfat, golv, väggar och det som mer önskas. Vi på Nellies AB har alla de maskiner och verktyg som krävs för att klara av just ditt speciella uppdrag. Vi har lång erfarenhet och stort fokus på att du som företag eller kund ska vara nöjda och få arbetet och resultatet som just ni önskat det. Vi har många nöjda kunder och innehar självklart de tillstånd som krävs för att arbeta i våtutrymmen och mer. Vi vänder oss självklart till både dig som privatkund och företagskund. 

Tips när du ska göra markarbeten.

En viktig del när du ska göra ett nybygge eller en omdränering av befintlig husgrund är att det ska tas på största allvar. Här finns det inga utrymmen för slarv eller misstag för ett dåligt utfört markarbete kan visa sig bli mycket kostsamt om det inte utförs på ett professionellt och korrekt sätt.

För att förhindra dessa eventuella framtida fuktproblem måste du ta med flera saker i din beräkning. Hur marken lutar. Vilken jordtyp som finns omkring byggnaden. Hur djupt det ska grävas. Detta är saker som bestämmer hur dräneringen görs på bästa sätt kring just ditt hus.

Oavsett vad det är du vill ha för markarbete utfört; dränering, stensättning, anläggning av gräsmattor eller grusgångar, ny uteplats, trädgård eller en garageuppfart så börjar allt med ytan. För det är där din planering startar.

Mät upp ytan innan du börjar räkna på kostnader och tänk också på att val av material, förutsättningar och eventuellt storleken på huset spelar roll när det kommer till var slutpriset kan hamna.