Hjälp för funktionsnedsatta barn

Ifall du har ett funktionsnedsatt barn vet du hur svårt och tidskrävande det kan vara. Självklart vill du att ditt barn ska kunna göra saker och ha lika roligt som alla andra barn och då kan personlig assistans till ditt barn vara en god idé. Barnassistans har en Kidsklubb där ditt barn får åka på äventyr och göra andra aktiviteter. Här kommer ditt barn att träffa många nya kompisar och förstärka deras självförtroende.

Vera och Herman är två vänner som alltid dyker upp när man minst anar det. De gör allt till ett äventyr! Allt från läger, resor och skidskolor är några av de saker som ditt barn kommer kunna vara med på tillsammans med andra barn som också har någon form av funktionsnedsättning. Hos Barnassistans Kidsklubb är alla välkomna och alla aktiviteter är anpassade så att det ska passa alla. Så inga särlösningar sker då det kan vara en något som sänker barnets självförtroendet. 

Låt ditt barn med funktionsnedsättningar ha lika roligt som andra med hjälp utav Barnassistans och Kidsklubb. Hos Kidsklubb är alla lika välkomna och du kan vara helt säker på att det alltid är olika äventyr och aktiviteter.