5 tips på varma vinterkläder i kashmir

Snart är vintern här och det betyder kyla och snöfall. Även om det inte alltid räcker att bära varma kläder är det fortfarande viktigt, särskilt mössa, handskar och halsduk för att skydda våra känsligaste kroppsdelar. Cashmere eller kashmir är ett material som håller det särskilt varmt till högsta kvalitet och håller länge. Hos Pure Cashmere hittar du ett brett urval av cashmeremössor, cashmerehandskar och cashmere halsdukar till överkomliga priser. Pure Cashmere-specialiteten är ren cashmere, och vi arbetar bara med 100% ren cashmere av absolut bästa kvalitet, både stickad och vävd cashmere. Det är ett dansk varumärke med en passion för design och Kashmir.

Lista på 5 varma vinterkläder i kashmir

Några av dem varma vinterkläder som du kan hitta hos Pure Cashmere som är:

  1. Vantar Kashmir – Med ett par vantar i kashmir så hålls händerna varma och du får även känslan av bra kvalité i ett skönt och härligt material.
  2. Tröja Kashmir – En tröja kan vara essentiellt och som värmer hela kroppen. Det gör det även svårare för vind att blåsa igenom. En tröja fungerar även till de flesta outfits.
  3. Halsduk Kashmir – En halsduk värmer halsen som är en väldigt känslig kroppsdel som kan göra att du lätt blir sjuk.
  4. Poncho Kashmir – En poncho i kashmir värmer varmt runt överdelen av kroppen och är en väldigt elegant plagg som både gör nytta och är väldigt behaglig.
  5. Pannband Kashmir – Ett pannband i kashmir är ett bra plagg för den som inte vill använda sig av en mössa. Pannbandet värmer pannan och kan motverka huvudvärk.