Stila upp hemmet med konstväxter

Något som har blivit väldigt populärt det senaste är konstväxter, allt ifrån snittblommor till krukväxter. Konstgjorda växter och blommor skapar liv och grönska på bland annat balkonger, altaner och uteplatser. Fikusträd, lavendel i kruka, bollar av eukalyptus och rosor. Något som är bra med alla konstväxter är att dem är levnadsstarka året om. Detta är perfekt för dig som vill ha det grönt utan ansträngning eller skötsel. Interioravenyn har ett stort utbud av bland annat konstväxter.

Att hålla sitt hem omgivande av grönska är fullt möjligt med konstväxter. Växter gjorda av syntetiska material har funnits länge och de senaste åren har de blivit alltmer lojala mot naturen i sitt utseende och form. Ibland kan det till och med vara svårt att skilja mellan en riktig och en konstgjord växt. Detta gör att dekorera balkonger och andra terrasser med konstgjorda växter enkelt och billigt utan bekymmer.

Förutom konstväxter så erbjuder Interioravenyn en rad olika tyngdtäcken, allt ifrån 3kg till 9kg. Ett tyngdtäcke eller vikttäcke kan motverka både sömnproblem, stress, ångest och oro. Det som händer i kroppen av tyngdtäcket är att det ökar kroppen melatonin som är ett sömnhormon. Detta är något som många personer har brist av på grund av hög stress. Detta är en av hormonerna som ger en effektivare djupsömn. När man ska välja tyngdtäcke så ska man välja ett som är runt 10-15% av ens kroppsvikt.