Välj rätt trappa för rätt syfte

Oavsett om det är en industritrappa, byggtrappa, eller en arbetsplatsform, så är trappor är en viktig del av vår vardag som många människor ser över eller inte tänker på är viktigt i vardagen. Trappan är en enkel innovation som hjälper oss extremt mycket i den vanliga vardagen. Den tar oss från punkt A till punkt B, som ligger lite högre upp. Men vad är viktigt då med trappan? Är syftet till exempel att den ska användas på en arbetsplats eller kanske en konsert? Det finns då ett regelverk som måste följas för att det ska vara en godkänd trappa.

Aluminiumtrappor

Med en aluminiumtrappa är det viktigt att den är byggt enligt dessa regler och riktlinjer som finns för trappor. Detta för att den ska vara säker och så stabil som möjligt. Folket på E-trappor har års av erfarenhet och kunskap just inom detta område och om trappor i allmänhet. Specialisterna där hjälper dig enligt dina önskemål med trappor i högsta kvalitén.

Trappa med plattform

En trappa med plattform, även kallad mobil plattform, är en trappa med hjul och plattform så man enkelt kan flytta på trappan, och gå upp säkert till den höjd man behöver komma till. Helt enkelt är det en perfekt trappa för lagerarbetare som har mängder av produkter på hyllor högt upp. Eller kanske på ett byggarbete där man på säker höjd behöver komma åt taket eller en ventilation på en vägg högt upp.

E-trappor

Detta är företaget man ska vända sig till när det kommer till trappor. De hjälper dig med alla typer av trappor. Allt från aluminiumtrappor, specialtrappor och fällbara aluminiumtrappor. Inte har de bara alla olika typer av trappor. E-trappor har även exempelvis ramp i aluminium, lastramp och mycket mer! Allt för dig som privatperson eller företag som är i behov av en stege, i alla former och storlekar!