Vikten av takbehandling

Att takbehandling är viktigt är inget nytt, frågan är när det väl är dags. Ett bra tecken som visar att det är dags för en takbehandling är om det finns mycket mossa och sprickor i taket. Många tror att hela taket behöver bytas eller delar av takplattorna behöver bytas men så är inte fallet. Oftast räcker det med en takbehandling av takpannorna och plåtdetaljer.

Takteam är experter på tak och gör så att det ser nytt och fräscht ut. Takteam erbjuder takbehandling av olika tak bland annat betongtak och plåttak. Ibland så krävs det inte mer än en taktvätt eller lite takservice. Takteam sköter om ditt tak oavsett vad det behöver och erbjuder en hög takvård för ditt tak. Takteam hjälper dig även med takmålning och fasadtvätt.

En annan sak som är viktig att tänka på är hur ofta man gör en besiktning av taket. Det råder inga tvivel om att det är bra att göra en besiktning av sitt tak med jämna mellanrum även om det inte finns några synliga brister med taket. Mellan tummen och pekfingret så är det bra att göra en besiktning var tionde år. Vilket också är så länge man kan förvänta sig att en takbehandling ska räcka.