Solstickan brandsläckare slår in sig i fler svenska hem

Året var 1936 när konstnären Einar Nerman fick i uppdrag att teckna etiketten till tändsticksasken Solstickan. Det var där och då som den klassiska symbolen Solstickepojken skapades. Solstickans moderna och folkliga produkter slår in sig i allt fler svenska hem. Den mest populäraste produkten är solstickan brandsläckare och brandfilt som är ikoniskt för original loggan och har blivit en stilren inredningsdetalj i hög kvalitet.

Hos Greta kan du fynda mängder av produkter bland annat Solstickan brandsläckare och Solstickan brandfilt. Förutom Solstickan så erbjuder Hos Greta en mängda andra produkter, i olika kategorier, bland annat Maileg kanin som är en väldig populär barn leksak. Maileg är ett danskt designmärke som har flera olika produkter, allt ifrån kaniner och möss till sängar av tändsticksask. På deras leksaker så finns det i olika storlekar, det kan vara allt ifrån mini till maxi. Hos Greta har även vardagliga produkter som enfärgade disktrasor, berså kökshanddukar och berså bricka.

Med ett stort intresse och noggrann attityd hoppas vi kunna ge människor heminredningsprodukter som alltid passar alla inom inredningsdesign, presenter och hobbyer. Ska du köpa present till någon som fyller år eller om det ska vara en doppresent så finns det alltid ett stort utbud att hitta Hos Greta.