Skydda mot inbrott och skadegörelse med jalusier

Både butiker och restauranger kräver ofta jalusier för att ge öppenhet samtidigt som de skyddar mot inbrott. Detta är särskilt viktigt i gallerior och köpcentrum där säkerhetslösningar vanligtvis krävs, och fönsterluckor är ett bra exempel eftersom de också måste vara estetiskt tilltalande. En annan vanlig lösning för att skydda din butik från inbrott är rullgaller. Jalusiexperten har det bredaste utbudet av rullgaller på marknaden och de finns med perforerade eller utstansade lameller för att hålla god genomsikt. Förutom rullgaller, erbjuder de också fönstergaller som är lämpliga för butiker med endast fönster som de vill skydda eller vill ha extra skydd mot inbrott.

Svensk handel presenterade statistik kringbrottsutvecklingen under det senaste året. Statistiken gäller främst stölder, stölder, rån och bedrägerier. Inbrott har ökat med nästan 25% från föregående år, vilket kan vara ett tecken på brist på säkerhetsåtgärder. Man måste också komma ihåg att antalet orapporterade bedrägerier och stöldbrott är mycket höga, eftersom många anser att dessa fall inte bör anmälas till polisen.

Jalusiexperten är experter på jalusier, brandgardiner, brandjalusier, rullgaller, smidesgaller, gallergrind och fönstergaller. Dem hjälper dig att se över dina säkerhetsproblem och är flexibla i sina lösningar. Jalusiexperter har lång erfarenhet och expertis inom inbrottsskydd och brandskydd. Dem monterar allting med egen personal eller via samarbetspartners som dem har i hela Sverige.