Qualitypool bygger din pool tryggt och säkert

Qualitypool skapar din pool och skapar även en god miljö för härliga bad med både bus med barnen och stillsamma bad för återhämtning. De erbjuder diverese poolutrustning, allt från pooltak till olika poolpaket. Att köpa pool från Qualitypool är både tryggt och säkert. Qualitypool är ett rekommenderat företag av reco och erbjuder pooler från Thermo, Compact och glasfiberpooler, alla i flera olika modeller och prisklasser. Hos Qualitypool kan du köpa komplett pool eller pooltak för att komplettera poolen.

Compact pool

Deras Compact pooler är i högsta kvalité och i denna serie kan du välja mellan flera olika modeller och storlekar. Compact pooler är från Europas ledande poolfabriker och utstrålar genomgående kvalitet. Dessa poolfabriker följer strikta kvalitetskontroller när det kommer till konstruktion och produktionsprocess. Compact poolerna har en keramisk kärna och ger en fantastisk stabilitet och motståndskraft samt ett sken av glittrande vatten.

Thermopool

Glasfiberpooler erbjuder dem i flera olika modeller och ofta i samband med ett pooltak för att erbjuda ett komplett paket. Thermopooler är en bästsäljare och är uppbyggd av högkvalitativa thermoblock som är tillverkade för vårt klimat. Qualitypool ger 35 års garanti vid köp av en thermopool vilket ger ett bekymmerfritt ägande. Thermopoolen finns i olika storlekar för att passa till alla kunder.