Petter Körberg Björklund – Akutläkare och egenföretagare

Akutläkaren Petter Körberg Björklund är en av få läkare som har som största intresse prehospital vård. Faktum är att han på fritiden gärna utöver akutsjukvård på diverse event och föreställningar. Framgången och passionen till detta har med hans uppväxt och sinne för att alltid lära sig något nytt och att alltid bli bättre.

Att vara egenföretagare

Att vara egen företagare kan i många fall vara svårt och det finns både för- och nackdelar med att vara just egenföretagare. Det är oftast svårt i dem flesta branscherna. Oftast får man höra att dem första året är hårt slit och att man inte börjar tjäna pengar på riktigt förrän efter några år. Faktum är att det är lite av en myt och även fast det kan vara så i dem flesta fallen så har det oftast med att det tar lång tid att bygga upp sitt varumärke.

Petter Körberg Björklund startade sitt eget företag och lyckades. Han driver Medico Akutläkare Stockholm AB som ansvarig läkare vid bland annat idrottsevenemang och konserter.

Idag finns det mängder av verktyg och tjänster som underlättar egenföretagare och som även hjälper till att lyckas. Många av dem här digital verktygen och tjänster väger upp för dem flesta nackdelar som finns med att starta eget.