Inredning med känsla av industri

Få in lite med känsla av industri i vardagsrummet med ett soffbord i industriell stil eller varför inte en utedusch i stålrör? På Inredningsrör hittar ni flera möbler i industriella designer som passar in perfekt i omgivningen. Möblerna är designade och framtagna ur hjärtat i Dalarna av Johan Lindberg och Miranda Arvidsson. Mora förknippas med flera olika branscher, allt från vintersport till hantverk av metall och trä.

Bild på sidobord i rör

Med våra industriella möbler vill vi utöka Moras igenkännande även inom den industriella stilen. Vi är stolta över att alla möbler tillverkas här i Sverige, vi vill att möbeltillverkningen ska leva vidare och frodas av våra egna företag som jobbar hårt för att kunna leverera produkter av samma höga kvalité som tidigare.

Enkelt att montera ihop

Några av de större möblerna kräver montering och eftersom att vi jobbar främst med rör så är det väldigt enkelt och smärtfritt att sätta ihop era nyköpta möbler. Inga komplicerade verktyg krävs, endast era två händer! När ni har skruvat ihop era möbler så går det att anpassa fötternas höjd och ställning genom att skruva på benen. Om ni har en väldigt ojämn yta så spelar det ingen roll, tekniken som vi använder för att ställa in fötterna på möbeln är samma som används på andra rör-konstruktioner, som t ex byggställningar!

Komplett inredning i industriell inredning

Är ni ett företag, förening eller privatperson som vill att vi hjälper er att sätta ihop en komplett inredning i vår industriella stil så hjälper vi gärna till! Vi älskar att jobba med olika metaller som kopparplåt, mässing, rostfritt stål m.m för att ge varje miljö den egna känslan. Vi har erfarenhet av att skräddarsy kompletta inredningar och vi vet vilka möjligheter som finns tillgängliga med rör. Kontakta oss gärna för mer information så kan vi starta ett samtal kring er nya, skräddarsydda inredning!