Införskaffa nytt balkongskydd till sommaren

Tentarp erbjuder skräddarsydda balkongskydd för din uteplats utifrån önskade mått. Att ha ett balkongskydd kan vara skönt för många, speciellt om man bor i ett höghus med grannar som bor nära inpå och vill ha balkongen lite mer insynsskyddad. Det kan vara likadant för altanen på huset eller vid sommarstugan. Förutom att balkongskydden fungerar som insynsskydd så är de även effektiva som vindskydd, något som ger fler sköna tillfällen att sitta ute, även om det blåser lite.

Tentarp erbjuder balkongskydd i tre olika material, det klassiska valet är markisväv som ger en betydligt högre tygkänsla. Man väljer mellan 280 olika färger från Sandatex och Dickson Orchestra. Förutom markisväv så finns det PVC-nät; standard pvc nät finns endast i grått, en färg som passar väl in i dagens moderna arkitektur på villor och lägenheter. Ett prisvärt alternativ till glas. Pvc-nätet är mycket tåligt och kan sitta uppe året runt.  Det nyaste alternativet som Tentarp erbjuder på sina balkongskydd är Soltis 86 PVC-nät som finns i 20 olika färger. Det har samma fördelar som ett standard PVC-nät fast med större möjlighet till unik design av uteplatsen.

Förutom balkongskydd erbjuder Tentarp egentillverkade presenningar i högsta kvalitet. Det finns två kvalitéer att välja mellan, dessa två är viktbaserade och är beräknade per area i meter, 485g/m2 och 700g/m2.