Fogning och brandtätning

Svenska Fog & Brand är ett fogföretag som har många års erfarenhet av fogning och brandtätning. Dem har deras säte i Hässleholm men arbetar på större marknad och har även kontor i Stockholm, Malmö och Göteborg.

Fogning

Deras absolut största affärsområde är prefabfogning och detta på grund av att det finns så många fördelar med just prefab. Oftast så fogas både fönster och dörrar vid prefabfogning och kan fogas på båda sidorna beroende på konstruktionen. Svenska Fog arbetar med många nöjda kunder, bland annat stora byggföretag som Skanska, PEAB, JSB och Tornstaden. Förutom prefabfogning så utför dem estetisk fogning, mjukfogning och omfogning.

Brandtätning

Dem allra flesta byggnaderna måste på något sätt brandsäkras oavsett om det är ett hyreshus eller ett kontor. Ett passivt brandskydd innebär någon form av brandskydd inbyggt i huset. Det passiva brandskyddet kan hindra rök och eld att ta sig fram.

Svenska Fog har stor kompetens inom brandtätning då dem arbetat med det under många år och har ett unikt system för dokumentation av alla projekt. Alla deras brandtätningar sparas i en databas för framtida referenser och alla deras tätningar har ett unikt ID som gör det enkelt att slå upp information kring en specifik tätning.