Få experthjälp inom tak och fasad

Många olika byggnader och hus har idag olika typer av yttersidor, det vill säga fasad. Fasad kan vara i olika material, dem allra vanligaste i Sverige är trä, tegel och plåt men det finns också glas, puts och sten. Fasadplåt är någon form av tunnplåt som används för fasader. Det finns lite olika typer av plåtar som kan användas, det kan vara i form av sinus eller trapetskorrugerad plåt eller slätplåt. Fasadplåt är allt som oftast gjort av stål, rostfritt stål eller aluminium. Detta för att dessa material är så pass tåliga så att det kan stå emot rusk och regn.

Roslagens plåtkonsult i Stockholm tar hand om ditt projekt inom tak och fasad och hjälper dig under hela projektet eller utvalda delar av det. De erbjuder en rad olika tjänster som bland annat entreprenadbesiktningar med även andra besiktningar så som takbesiktning, fasadbesiktning och statusbesiktning. Roslagen plåtkonsult har såväl erfarna takkonsulter som fasadkonsulter och erbjuder även konsultation inom puts. Att anlita en konsult kan vara viktigt, det kan till exempel vara viktigt då de kan ge rådgivning inom tak och fasad. Det kan bland annat gälla om materialval, granskning av ritningar och beskrivningar samt val av entreprenörer.

Roslagens plåtkonsult är experter inom plåtteknik och erbjuder utbildningar, bland annat utbildning som plåtslagare. Deras utbildning sker i Allmän material- och arbetsbeskrivning (AMA).